2011. június 10., péntek

Az eperszedő, meg a borsózabáló: )

Dorka epret szedett tegnap.:)


Jah meg konzultáción is voltam. Az igazgatóhelyettes elmondta a sorrendeket, hogy ki miből húz először és mikor ki következik. Én leszek az első napon az első felelő, angolból. Mert míg az első 3 ember írja amit kihúzott addig én szórakoztatom a népet a sodálatos angolommal. Engrish is my second ranguage.:P Utána húzom a magyart, a törit és végezetül jön a népművészet. Tiszta jó lesz. Csak éljem túl.




Most nem éppen etikus dolgot fogok csinálni, úgyhogy amelyik ruha tetszik vagy ötletnek, referenciának akarod használni, akkor most mentsd le, mert majd törlöm innen őket.


7 megjegyzés:

Barbara írta...

fuh, ezek a ruhák tök jók, milyen könyvből vannak?:)

Dorka írta...

uhh, nem sokat fog mondani a címe, mert csak annyi, hogy Divat. Egy japán ruhakiállítás fotói idősorrendbe téve. Ha legközelebb megyek könyvtárba, megnézem neked jobban.^^

EeNii. írta...

Szamóca *-* (igen. a szamóca ugyan az errefelé,mint az eper.xD)
A kis figurád pedig nagyon husi x3
Érettségihez meg mindent bele :D Nektek már lehet tudni,h ki mikor lesz? Nálunk majd csak 20án derül ki, és aznap már lesz szóbeli. Szal tök szívás az egész D:
Ez a ruhás cucc am magazin vagy könyv? 0.o

Tikka írta...

jól jöttek a ruhák köszi jányom :) szurkolok az agyöléshez. xD meglátod amint vége az utolsónak azon veszed magad észre hogy már annyit sem tudsz mint előtte xD szinte mindenkinél él az a "kilép és már el is felejtett mindent" dolog

Dorka írta...

Eenii: jó vaskos könyvecske. egy japán állandó ruhakiállítás fotói kronologikusan. Egészen az abroncsos szoknyáktól Vivienne Westwood-ig.
Eperke, jeee.:D
Tilda: Örülök, hogy hasznos volt.:)Horgolni szoktál még? Mert olyan szakkönyvből is tudok fotózni, ilyen mintákat meg mindent.:)
Amúgy lehet, hogy néhány tantárgy meg tanár hiányozni is fog. Megint mennek majd el ezután.
T_T Persze a jó tanárok.

Barbara írta...

köszönöm előre is :)

Dorka írta...

Mephaela itt a könyv:)
http://moly.hu/konyvek/a-divat-tortenete-a-18-20-szazadban